Informasjon og bilder fra våre prosjekter

Lokaler til leie på Hevingen 2

Lokaler til leie på Hevingen 2

Sommeren 2021 flyttet Ingeniørfirmaet Svendsen & Co inn i nytt næringsbygg like ved riksvei 22 i Sarpsborg. Samtidig er det fortsatt plass til andre virksomheter som trenger moderne, effektive og godt eksponerte lokaler i et område med mye næringsvirksomhet og store boligområder.

Det er det nystartede selskapet Hevingen AS som står bak utviklingen av den attraktive tomten langs riksvei 22. Da ingeniørfirmaet ble rådet til å bygge nytt, framfor å lete etter nye leide lokaler, startet samtlige ansatte Hevingen i fellesskap. Nå er alle medeiere i selskapet som etter planen skal bygge minst tre nye næringsbygg på Hevingen.

Første trinn ble satt i gang før sommerferien og skal stå klart til innflytting i sommeren 2021. Reguleringsplanen åpner for de fleste næringer, og utbyggerne er like fleksible. Hele prosjektet på Hevingen består i dag av tre selvstendige kontorbygg som kobles sammen med mellombygg til en enhet. Den første delen som er under oppføring, får en fantastisk glassfasade mot riksveien.

Hevingen 2 har attraktive lokaler til leie i nytt bygg i umiddelbar nærhet til RV 22, god standard i materialvalg, innredninger og overflater, er lett tilgjengelige med heis, innvendig trapp, god parkeringsdekning og lademulighet for elbil.

 

 

Kontaktinformasjon

Ingeniørfirmaet Svendsen & Co AS

(+47) 69 97 30 00
Hevingen 2
1739 Borgenhaugen

Admin

Vi har sentral godkjenning